خودروهای امداد و نجات

انواع خودروهای آتش نشانی

ما در رسانه خبری یوزرو بخش های جالب و کم نظیری را آماده کرده ایم که بصورت روزانه بهترین های آنها را بهمراه تصاویر و ویدئو های انحصاری منتشر می نماییم. یکی از این قسمت ها خودروهای امداد و نجات است که از فصل های مختلف تخصصی و فوق تخصصی تشکیل شده است. این خبر را اختصاص داده ایم به انواع خودروهای آتش نشانی و تصمیم داریم به شکل کاملی این خودروهای آتش نشانی خاص را به همراه تصاویر آنها تشریح نماییم و شما علاقمندان را هر چه بیشتر با تکنولوژی آنها آشنا کنیم. حال سوال که پیش می آید که اصلا ماشین های آتش نشانی چیست؟ وسیله نقلیه خودرویی مجهز به دستگاه اطفا حریق و تجهیزات پیشرفته امداد و نجات ، شیلنگ و آب جز اصلی آنها است تا پرسنل بتوانند به طور تهاجمی با آتش مبارزه کنند. همچنین دارای جعبه ابزار آتش نشان هستند -حمل نردبان ، تجهیزات نجات و سایر ابزارها برای پشتیبانی پرسنل که هر کدام در ماموریت های مختلف و سوانح بکار گیری می شود. در واقع تعریف دیگر آنها دستگاه اطفا حریق هر وسیله نقلیه ای را توصیف می کند که برای استفاده در عملیات مهار آتش سفارشی شده باشد. این وسایل نقلیه بسته به نیاز و وظیفه ای که انجام می دهند بسیار سفارشی هستند. این وظایف می تواند شامل اطفا حریق و یا عملیاتهای ویژه باشد. ناگفته نماند در برخی از کشورها و مناطق با توجه به شرایط و موقعیت هایی که دارند این ماشین ها طراحی خاص می شوند و برای آن منظور آمادگی بشتری خواهند داشت.

انواع خودروهای آتش نشانی

انواع خودروهای آتش نشانی

انواع خودروهای آتش نشانی

خودروهای آتش نشانی دسته یک, 1 و دو, 2

وقتی شخصی آژیر آتش سوزی را در یک منطقه توسعه یافته از شهر می شنود ، اینجاست که ایستگاههای اطفا حریق از دسته یک, 1 و دو, 2 خودروها که معمولاً به یک تجهیزات آتش سوزی ساختاری آماده شده اند پاسخ می دهند. مناطق پرجمعیت نیازمند ماشین ها و دستگاه آتش نشانی نوع یک, 1 نیازمند هستند تا بتوانند براحتی در مسیر های مختلف شهری تردد نمایند و مجموعه ای از نردبان ها را برای رسیدن به آتش سوزی در ساختمانهای مرتفع مستقر کنند. خودروهای آتش نشانی دسته یک, 1 و دو, 2 دستگاهی هستند که در درجه اول برای اطفا حریق ساختاری طراحی شده اند. کامیون معمولی 400 تا 500 گالن آب دارد اما باید حداقل 300 گالن طبق فصل 18 استاندارد NFPA 1901 داشته باشد. برای خاموش کردن شعله های موجود در یک سازه ، باید آتش را با جریان مداوم آب مورد حمله قرار داد تا خنثی شود. گرمای تولید شده از آتش. اغلب اوقات ، مقدار آب مورد نیاز برای خاموش کردن آتش فقط توسط مخزن تأمین نمی شود. این امر باعث می شود یافتن یک منبع آب مطمئن یکی از اساسی ترین و اساسی ترین عملیات هنگام ورود به صحنه آتش سوزی باشد. البته در این گروه ماشین های اطفا حریق ویژه فرودگاهی و پتروشیمی هم قرار دارند.

انواع خودروهای آتش نشانی

وقتی موتور به صحنه می رسد ، دستگاه بلافاصله به هیدرنت موجود متصل می شود و موتور دستگاه آب را برای حمله به آتش پمپ می کند. هنگام ارزیابی حریق ، آگاهی از طول خطوط حمله دستگاه ، ظرفیت جریان و GPM انتقال آب می تواند عامل تعیین کننده در صرفه جویی در ساختار باشد. استاندارد NFPA 1901 بیان می کند که یک موتور نوع 1 باید حداقل 1000 گالن در دقیقه انتقال آب داشته باشد و نوع 2 باید حداقل 500 گرم در دقیقه داشته باشد. نوع یک دارای ظرفیت جریان بیشتر و یک دستگاه Master Stream است که برای بخشهایی که با خطر آتش سوزی در شهرهای خود روبرو هستند ایده آل است.

انواع خودروهای آتش نشانی

پس از اینکه آتش نشان موتور را آماده  ، سپس باید وسایل سیستم تحویل شیلنگ را به ساختمان در حال سوختن تعیین کند. در این کلاس، ایجاب می کند که شلنگ های ضخیم 2 اینچ و 1 اینچ با طول های مختلف داشته باشید  1200 فوت X 2 اینچ برای نوع 1 و 1000 فوت X 2 اینچ و 500 فوت X 1 اینچ نوع دوم با این حال ، یک دستگاه مجهز یک شیلنگ اضافی به قطر 5 اینچ حمل می کند که آتش نشانان آن را با هیدرنت های آتش سوزی متصل می کنند تا فقط برای خاموش کردن خط اتصال بیشتری به منبع آب داشته باشند برای اطمینان از اینکه آب به طور مداوم منبع آب تامین گردد. علاوه بر این خودروهای کلاس یک و دو به ترتیب توانایی حمل 4 و 3 پرسنل را دارند. تجهیزات نجات اولیه و حریق ، اره برقی و اره های مدور و همچنین انواع مختلفی از تجهیزات تخصصی که معمولاً در این دستگاه ها وجود دارد.

انواع خودروهای آتش نشانی

خودروهای آتش نشانی دسته سه, 3 و چهار, 4

یک ماشین آتش نشانی محیط زیست و فضای غیر شهری مدلی است که به طور خاص برای کمک به مبارزه با آتش سوزی با انتقال آتش نشانان به محل حادثه و دسترسی به آنها و دسترسی به آب و تجهیزات دیگری که باید مطابق با NFPA 1906 باشد طراحی شده است.  Wildland engines به ویژه برای تکنیک پمپ و چرخش که یک نوع تاکتیک مخصوص فضاهای منابع طبیعی است بکار می رود که در آن خودرو در حالی که پمپ درگیر است رانندگی می کند.

انواع خودروهای آتش نشانی
خودروهای آتش نشانی دسته سه, 3 و چهار, 4 دارای چهار چرخ متحرک (4WD) هستند تا رانندگی در مناطق ناهموار را آسان کنند و باید حداکثر درجه وزن ناخالص خودرو (GVWR) بیش از 26000 پوند داشته باشند. حداقل تعداد پرسنلی که یک نوع 3 باید حمل کند 3 نفر است ، در حالی که یک نوع 4 باید حداقل ظرفیت 2 نفر داشته باشد. استاندارد جهانی برای داشتن حداقل 500 گالن آب و پمپ 150 گالن به سه نوع وسیله نیاز دارد که در دقیقه با فشار 250 پوند بر اینچ مربع. موتور نوع 4 پمپ کوچکتر و شلنگ کمتری را برای مخزن بزرگتر 750 گالنی و همچنین استاندارد پمپاژ 50 گالن در دقیقه با فشار 100 پوند بر اینچ مربع است. این دو کلاس ماشین اطفا حریق اغلب شبیه یکدیگر هستند ، اما بیشترین تفاوت در حداقل ظرفیت پرسنل و مخزن آنهاست.

انواع خودروهای آتش نشانی

ماشین های آتش نشانی دسته پنج, 5 شش, 6 هفت, 7

پیکربندی انواع ماشین های آتش نشانی دسته پنج, 5 شش, 6 هفت, 7 بسیار کمتر از مدل های معمولی نوع سه, 3 یا چهار, 4 است. بدنه كوچكتر با استفاده از قدرت مانور و قابليت دسترسي كه در کلاس ماشین های سه و چهار نداريد ، 50 تا 400 گالن آب برای حمل و استفاده در این گروه در نظر گرفته شده است. انواع پنج و هفت براي عملیات های اولیه به شدت مورد استفاده قرار مي گيرند و وزن ناخالص خودرو – GVWR آنها به ترتيب صعودي است. از 26000 پوند در خودروهای کلاس پنج, 5 تا 14000 مدل های نوع هفت, 7. این طبقه بندی خودروها برای نگهداری حداقل 2 نفر و حمل قطرهای شلنگ از 1 اینچ تا 1/5 اینچ طراحی شده است.

انواع خودروهای آتش نشانی

در آخر نکات مهمی را در خصوص انواع خودروهای آتش نشانی یادآور می شویم کلیه این ماشین ها و تجهیزات بکار برده شده برای محافظت از خدمه آتش نشانی ساخته شده اند و آنها را در برابر عناصر کشنده ای که هنگام مبارزه با آتش با آنها روبرو می شوند محافظت می کنند. ماشین های آتش نشانی همچنین برای زمین های ناهموار آفرود مهندسی شده اند. طراحی آنها با بدنه های لوله ای آلومینیومی تقویت شده اند و برای مقاومت در برابر درجه های افقی بیش از 32 درجه تست شیب دار آزمایش شده و شرایط نامناسب را تحمل می کنند.

انواع خودروهای آتش نشانی

به عنوان یک قاعده کلی ، انواع ماشین های آتش نشانی از بزرگترین تا کوچکترین اندازه مشخص شده و بصورت انواع یک, 1 و دو, 2 برای حمل پمپ ها و نردبان های بزرگ برای آتش سوزی های سازه ، بزرگترین و انواع پنج, 5 شش, 6 هفت, 7 کوچکترین برای پیمایش زمین های ناهموار و طبیعی . خودروهای آتش نشانی دسته سه, 3 و چهار, 4 متوسط هستند که هم برای مناطق ناهموار جنگلی ، صحرایی و هم برای ظرفیت آب زیاد ساخته شده اند. تفاوت کلی این دو در این است که دسته چهارم, 4 مخازن آب بسیار بزرگتری نسبت به نوع سوم, 3 دارند. امیدواریم از این خبر کمال استفاده را برده باشید. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و آخرین اخبار ماشین های خاص این گروه به صفحه خودروهای امداد و نجات مراجعه نمایید و از بخش مختلف ماشین های امداد و نجات و انواع خودروهای آتش نشانی بهره مند شوید.

انواع خودروهای آتش نشانی

(به دلیل عدم نمایش مرجع در ایران و رعایت قانون کپی رایت صرفا نام سایت را بدون لینک قرار می دهیم www.bmefire.com)

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. خیلی عالی شاید تنها سایتی بود که دیدم اینقدر کامل و دقیق ماشین های اتش نشانی و کلاس انها را منتشر کرده تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا