نکات فنی خودرو

چه مدت می توان خودرو را بدون استفاده رها کرد؟

با توجه به استقبال زیاد مخاطبین از بخش نکات فنی خودرو – این مقاله را هم اختصاص داده ام به یکی نکات مهم و سوالات اساسی که اکثر مردم با آن برخورد دارند. اما در اینجا به پاسخ اصلی چه مدت می توان خودرو را بدون استفاده رها کرد؟ خواهیم پرداخت و دست خالی بیرون نمی روید. بدون حرکت قراردادن طولانی مدت وسایل نقلیه می تواند انجام شود ، اما پارک کردن آنها در یک گاراژ آسان نیست و باید قبل از آن مواردی را انجام دهیم تا به خودرو و هر وسیله نقلیه دیگری آسیب وارد نگردد. به ظاهر خیلی ها فکر می کنند صرف استفاده نکردن از اتوموبیل سلامت و عدم اصطهلاک آنها را تضمین می کند ، اما این تفکر کاملا اشتباه است. چرا که قطعات و اتصالات اینگونه وسایل طوری طراحی شده اند که باید کار کرده و با هم در یک نظم مشخص درگیر باشند حتی در فصول مختلف این نیاز همیشگی است و شاید باید کارهای مختلفی را روی آنها انجام داد. بطور مثال در زمستان سیستم خنک کننده یا رادیاتور را باید بازدید نمود و از داشتن ضد یخ اطمینان حاصل کرد ، همچنین در تابستان مشابه همین کار باید انجام پذیرد. نگران نباشید ما در ادامه به شما یاد خواهیم داد که چه مدت می توان خودرو را بدون استفاده رها کرد؟ و چه کارهایی را باید انجام دهید تا حداقل آسیب به آنها وارد شود.

چه مدت می توان خودرو را بدون استفاده رها کرد؟

چه مدت می توان خودرو را بدون استفاده رها کرد؟

در زیر بصورت فهرست وار و خلاصه طوری عنوان کرده ام که علاوه بر یادگیری ساده هرگز فراموشتان نشود ، به هر حال هنر یک نویسنده و خبرنگار این است که با جملات ساده سازی نماید و مخاطب را علاقمند و راضی کند. امیدوارم شما هم راضی باشید ، پس ادامه می دهیم….

نکات مهم در نگهداری خودرو

نکته اول: مهمترین چیزی که باید در نظر گرفت موتور است. بیشتر موتورها شامل قطعاتی مانند فنرهای سوپاپ ، کشش های زنجیره ای بادامک و سایر قطعات فنر هستند. اگر فنرها سالها در حالت کاملاً فشرده باقی بمانند ، می توانند آسیب ببیند و مقداری از انعطاف پذیری خود را از دست بدهند. به همین دلیل ، حتی اگر وسیله نقلیه را حرکت نمی دهید ، یک چرخش هفتگی در موتور یا همان روشن کردن آن توصیه می شود. از آنجا که هر هفته موتور را روشن می کنید ، می خواهید مقداری روغن تمیز و باکیفیت در میل لنگ و قطعات داخلی چرخش پیدا کند ، آیا دلیل آنرا می دانید؟ همچنین ، از آنجا که موتورها برای تنفس طراحی شده اند ، شما می خواهید از داخل در برابر رطوبت و خوردگی محافظت کنید. این کار را با پوشاندن میزان ورودی و خروجی با گردش روغن انجام می دهید. در ادامه همراه من باشید تا با نکات مهمتری از موضوع چه مدت می توان خودرو را بدون استفاده رها کرد؟ آشنا شوید.

چه مدت می توان خودرو را بدون استفاده رها کرد؟

نکته دوم: تمام مایعات دیگر باید تخلیه شود ، از جمله خنک کننده ، گیربکس ، دیفرانسیل ، ترمز و فرمان برقی. همچنین اتومبیل باید روی جایگاه های مخصوص جک قرار بگیرد ، که زیر نقاط قاب یا زیر قاب ماشین قرار دارند. این کار برای کاهش وزن بروی سیستم فنرها است ، بنابراین آنها آسیب نمی بینند. این موارد مرتبط با موضوع چه مدت می توان خودرو را بدون استفاده رها کرد؟ هر کدام مهم و باید با دقت انجام پذیرد.

نکته سوم: لاستیک ها باید تخلیه و در پلاستیک بسته بندی شوند ، تا از ترک خوردگی و آسیب دیدن آن جلوگیری شود. همچنین باید از آنها در برابر هرگونه اشعه ماورا بنفش محافظت شود. برای جلوگیری از خشک شدن و ترک خوردن ، هر سطح داخلی چرمی باید با کرم ها و روغن های مخصوص تایرها و قطعات پلاستیکی و چرمی مانند داشبورد پوشانده شوند.

چه مدت می توان خودرو را بدون استفاده رها کرد؟

نکته چهارم: چه مدت می توان اتومبیل را بدون استفاده رها کرد؟ باتری باید کاملاً از ماشین جدا شود. برای روشن کردن معمول موتور ، یک باتری تازه را در همین نزدیکی نگه دارید. در صورت قابل تنظیم بودن ، تسمه (های) فن باید شل نگه داشته شود و هرگونه شلنگ زیرین را می توان با استفاده کمی از ژل نفتی پوشاند. ماشین باید در گاراژ یا اتاقی با حداقل تغییرات دما و رطوبت نگهداری شود. یک پوشش قابل تنفس اتومبیل با کیفیت می تواند روی کل خودرو قرار گیرد. چیزهایی که احتراق تولید می کنند (به عنوان مثال: بخاری آب گاز یا خشک کن گاز) نباید در یک محیط با خودرو باشد. اما برای استفاده روزمره و مجدد آن ، فقط کافی است تمام این مراحل را برگردانید و به ویژه ترمزها را بررسی ، آزمایش و اگر لازم بود تعمیر کنید تا مشکل خاصی پیش نیاید.

چه مدت می توان خودرو را بدون استفاده رها کرد؟

بنظرم نکات مهم موضوع چه مدت می توان خودرو را بدون استفاده رها کرد؟ بصورت خلاصه و کاربردی عنوان نمودم ، مگر اینکه چیزی فراموش کرده باشم اگر بنظر شما نکاتی از قلم افتاده لطفا در انتها بخش دیدگاهها و یا صفحه تماس با منتشر نمایید. همچنین پیشنهاد می کنم همیشه به قسمت نکات فنی خودرو سری بزنید تا بروزباشید و کمتر نیارمند تعمیرگاه و مکانیک شوید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا